Преглед на правилата за приватност

Нашата страница користи „колачиња“ за да го подобри Вашето искуство додека сурфате по сајтот. Од овие „колачиња“, тие што се категоризирани како Necessary се зачувани на Вашиот прелистувач затоа што се есенцијални за работата на основни функционалности на страната. Исто така користиме колачиња од third-party кои што ни помагат да анализираме и подобро разбереме како ја користите страната. Овие колачиња ќе бидат зачувани во Вашиот прелистувач само со Ваша согласност. Исто така ја имате опцијата да ги оневозможите (opt-out) овие колачиња. Но оневозможувањето на некои од овие колачиња може да имат ефект на Вашето искуство при прелистувањето.

Review of privacy policy

Our site uses cookies to enhance your browsing experience. Of these “cookies”, those that are categorized as Necessary are stored in your browser because they are essential to the operation of the site’s basic functionality. We also use third-party cookies that help us analyze and better understand how you use the site. These cookies will be stored in your browser only with your consent. You also have the option to opt-out these cookies. But disabling some of these cookies may have an effect on your browsing experience.